Park Heerehof Schoorl

Zakelijk verblijven in Schoorl

Bedrijfsuitje, teambuilding, workation of tijdelijke huisvesting

Werken vanaf een inspirerende locatie? Een bedrijfsuitje met het hele team of uzelf terugtrekken in de natuur en stappen maken in een belangrijk project? Even weg uit de dagelijkse omgeving en tot nieuwe inzichten komen, we helpen u er graag bij!

Park Heerehof is een kleinschalig, duurzaam vakantiepark direct aan de Schoorlse Duinen en vlakbij het strand: de ideale plek voor een bedrijfsuitje, workation, teambuilding, training, zakelijke overnachting, heisessie of brainstormsessie in Schoorl. U kunt hier optimaal genieten van de omgeving en toch full focus aan het werk. De Duinlodges beschikken over een zeer snelle WiFi verbinding en zijn bijzonder geschikt voor het houden van online meetings en videocalls. Voor een vergadering, training of workshop kunt u op enkele minuten loopafstand gebruikmaken van moderne vergaderzalen met een capaciteit tot 40 personen.

 
  WiFi

  Zeer snelle WiFi verbinding

  Vergaderzalen

  Moderne vergaderzalen op loopafstand

  Parkeren

  Voldoende gratis parkeergelegenheid

  Opladen

  3 Laadpalen aanwezig

  Ontspanning

  Prachtig natuurgebied

  Fietsen

  Fietshuur aanwezig

  Comfort

  Luxe 6-persoons Duinlodges

  Arrangement

  Verblijf inclusief ontbijt, lunch of diner

 

Vrijblijvende aanvraag

Neem vrijblijvend contact met ons op, we geven u graag meer informatie.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Vergaderen aan zee

Inspiratie opdoen in een gezonde omgeving. Ongestoord en in alle rust nieuwe plannen uitwerken. De frisse zeelucht helpt u opladen en zorgt ervoor dat creatieve ideeën langzaam weer opborrelen. Onderbreek uw werkdag of vergadering met een lange wandeling over het strand in Schoorl en start met hernieuwde energie.

 

Overnachten

U overnacht in een 6-persoons Duinlodge, voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op aanvraag is het ook mogelijk om een 8-persoons Duinlodge te reserveren. In elke slaapkamer kunnen de bedden uit elkaar geschoven worden, handig als collega's een slaapkamer delen. Elke Duinlodge is uitgerust met een complete keuken, comfortabele zithoek en ruime eettafel/ werkplek. Er is een zeer snelle WiFi verbinding aanwezig. In de tuin geniet u van de geluiden van het bos en beleeft u de natuur van dichtbij.

 

Vergaderarrangement

Op aanvraag stellen we graag een arrangement voor u samen, op basis van uw specifieke wensen. U kunt hierbij denken aan een volledig verzorgd arrangement inclusief overnachting, gebruik van een vergaderzaal, ontbijt, lunch en/ of een gezellige borrel. Het is mogelijk om fietsen te huren zodat u samen de Schoorlse Duinen kunt verkennen en ook het organiseren van een teambuildingsactiviteit behoort tot de mogelijkheden. We zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt.