Park Heerehof Schoorl

Vakantiepark in Schoorl

Vakantiepark in Schoorl: beleef de natuur

Bent u op zoek naar een fijn vakantiepark in Schoorl om de prachtige natuur te ontdekken? Vakantiepark Heerehof bevindt zich direct aan de Schoorlse Duinen! Vanuit uw Duinlodge staat u binnen 2 minuten midden in het duingebied en kunt u kiezen uit vele wandel- en fietsroutes door de ongerepte natuur. Park Heerehof is een kleinschalig vakantiepark en biedt 12 duurzame Duinlodges op het mooiste plekje van Schoorl.

 

Duurzame duinlodges op vakantiepark Heerehof

Vakantiepark Heerehof is het enige vakantiepark in Schoorl dat CO2 neutraal wordt verwarmd. De Duinlodges beschikken allen over vloerverwarming vanuit een pelletkachel waarin houtpellets (geperste houtkorrels) worden verbrand. Tevens beschikt het Schoorlse vakantiepark over oplaadpunten voor uw elektrische auto, direct bij uw vakantiehuis. Enkele Duinlodges zijn voorzien van zonnepanelen en het afval wordt gescheiden.

Vanuit Park Heerehof in Schoorl de natuur in

Laat u verbazen door de bloeiende heide en spot de vele vogelsoorten die het uitgestrekte gebied van de Schoorlse Duinen rijk is. In elk jaargetijde valt er in de natuur wel iets bijzonders te ontdekken. Direct naast Park Heerehof bevindt zich het Buitencentrum Schoorlse Duinen, de start van vele routes door de duinen. Vanuit uw Duinlodge beleeft u de natuur in Schoorl op haar best.

 
 

Schoorl, ideaal voor een actieve vakantie

Schoorl is dé locatie voor lekker sporten in de buitenlucht. Pak de mountainbike en verken de mooiste MTB route van Nederland. Of sta voor dag en dauw op en ga hardlopen, direct vanuit uw vakantiepark het Schoorlse duingebied in. Bent u een liefhebber van wandelen en fietsen, ook dan kunt u bij Park Heerehof in Schoorl uw hart ophalen. Zowel voor beginners als ervaren fiets- en wandelaars zijn er volop mogelijkheden voor een korte of lange wandel- of fietstocht door de natuur.

Vakantiepark nabij Schoorl centrum

Park Heerehof ligt vlakbij het centrum van Schoorl. Laat uw auto staan en loop vanuit het vakantiepark binnen 5 minuten de gezellige winkelstraat in. Hier vindt u o.a. leuke winkeltjes met lokale specialiteiten, knusse restaurants en terrasjes. Het Klimduin van Schoorl is een populaire plek om te genieten van een kopje koffie of een uitgebreid diner. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het duin.