Park Heerehof Schoorl

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Laat u inspireren en lees hoe onze gasten hun verblijf op Park Heerehof in Schoorl hebben ervaren.

183 beoordelingen
  1. 9,5

    Leuk gezelschap 😉, keurig huisje, goed ingedeeld en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het park ligt mooi centraal in Schoorl. Gastvrije en attente ontvangst.

    Februari 2024 - Tom V. verbleef in 6-persoons Duinlodge Bosrand met Laadpaal 

  2. 9

    Ik vond eigenlijk alles wel leuk! Ik was er met mijn gezin vrouw,zoon,schoondochter en twee kleinkinderen. Het park ligt op een mooie locatie,zeker voor mij want ik liep de 30 km.

    Februari 2024 - Rob L. verbleef in 6-persoons Duinlodge 

  3. 9,8

    Der Park ist klein und hübsch. Jedes Haus hat seinen eigenen Bereich. Unser Haus war sehr gemütlich und mit allem, was wir benötigten, eingerichtet. Roland war sehr freundlich und zuvorkommend, auch was unsere ungewöhnliche Buchung anging.

    Februari 2024 - Susanne G. verbleef in 6-persoons Duinlodge met Oplaadpunt 

  4. 9

    We hebben prachtige dagen gehad. We voelden ons echt welkom , mede ook door de verrassingen voor mens en dier.

    Februari 2024 - Hilly V. verbleef in 6-persoons Duinlodge met Oplaadpunt 

  5. 10

    Wij vonden het allemaal een heerlijk en prima verblijf! Zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien en vooral volledig! En tegelijkertijd: we voelden ons er direct thuis.

    Februari 2024 - Francine T. verbleef in 6-persoons Duinlodge Bosrand 

  6. 9,5

    Schönes geräumiges Haus, sauber, schöne Küche. Etwas mehr Geschirr wäre gut. Die technischen Geräte haben alle funktioniert. Handtücher ausreichend vorhanden, Handtuchhalter wären wünschenswert. Schöne Zimmer ,insgesamt sehr gemütlich. Wir können die Anlage weiterempfehlen. Sinn des Urlaubs war mit unseren zwei Windhunden die Sanddünen zu erforschen.

    Februari 2024 - Janos D. verbleef in 6-persoons Duinlodge Bosrand met Laadpaal 

  7. 10

    De ligging is echt fantastisch. Paar minuten wandelen en middenin het dorp én ook een paar minuten wandelen en middenin het bos & duingebied. Met een hond ideaal. Het is een leuk, handig huis in een zeer rustige omgeving. Gezellig ingericht. Heerlijke plofbank en relaxstoelen. Keukeninrichting is heel prettig, meer dan voldoende glazen, borden, schalen, bestek. Makkelijk bedienbare oven/magnetron en vaatwasser. Bedden zijn comfortabel en wakker worden gezongen door de vogels is echt een cadeautje.

    Februari 2024 - Yvonne S. verbleef in 6-persoons Duinlodge Bosrand met Laadpaal 

  8. 9

    We verbleven een paar dagen in Schoorl en omgeving. Ondanks het grauwe weer, hebben we ervan genoten. Het park is zeer netjes en het huisje is stijlvol ingericht. Ook vriendelijke ontvangst. Niets op aan te merken.

    Februari 2024 - Mario B. verbleef in 6-persoons Duinlodge Huisdier toegestaan 

  9. 9,8

    Huisje is erg mooi met alle spullen die nodig kunnen zijn , prachtige omgeving

    Januari 2024 - Maximiliaan T. verbleef in 6-persoons Duinlodge 

  10. 8,5

    Super locatie, goede sfeer. Geen standaard inrichting, leuk.

    Januari 2024 - Ilse K. verbleef in 6-persoons Duinlodge 

183 beoordelingen
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.