Park Heerehof Schoorl

Vakantiehuis met laadpaal

Vakantiehuis met laadpaal | Schoorl

Op vakantie met uw elektrische auto? Park Heerehof biedt diverse duurzame Duinlodges met een eigen laadpaal of oplaadpunt bij uw vakantiehuis. Bij aankomst kunt u uw elektrische auto direct opladen en heeft u geen zorgen dat de laadpaal wordt bezet door andere gasten. Uw auto staat veilig voor de deur. Tijdens uw vakantie rijdt u eenvoudig naar de mooiste plekjes en bij vertrek kunt u met een volgeladen auto aan de terugreis beginnen.

Het gebruik van een laadpaal of oplaadpunt bij uw Duinlodge is onbeperkt en inclusief in de huurprijs. Wel zo makkelijk! Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuizen met laadpaal.

 
 

Op vakantie met uw elektrische auto

Als u op vakantie gaat met uw elektrische auto, is het belangrijk dat u van tevoren een goede planning maakt en de route bepaalt. Hoe ver is het rijden naar Park Heerehof? Kunt u in één keer doorrijden of is het nodig om onderweg ergens te stoppen om uw elektrische auto op te laden?

In Nederland vindt u tegenwoordig gelukkig veel snelladers langs de snelweg, zodat u na een korte stop eenvoudig uw weg kunt vervolgen. Bij aankomst op Park Heerehof in Schoorl kunt u uw elektrische auto direct weer opladen bij uw Duinlodge. Zo kunt u zorgeloos op vakantie met uw elektrische auto en draagt u bij aan een schone lucht en een schoon milieu.