Park Heerehof Schoorl

Vakantiehuisje aan zee

Vakantiehuisje aan zee: écht genieten

Een vakantiehuisje aan zee is dé plek voor een heerlijke vakantie. De vakantiehuisjes van Park Heerehof bevinden zich aan de duinrand op slechts 15 minuten fietsen van Schoorl aan Zee. In Schoorl aan Zee vindt u de rust waar u naar op zoek bent; het strand is niet te bereiken met de auto en u kunt er alleen komen via een wandel-/ fietspad dwars door de Schoorlse Duinen. Dit pad begint op enkele meters afstand van vakantiepark Heerehof. In Schoorl aan Zee vindt u gedurende de zomermaanden een eenvoudig strandpaviljoen. Vanaf het terras kunt u hier regelmatig zeehonden spotten. 

Camperduin strand

Vakantie vieren aan zee

Als u er echt even tussenuit wilt, dan is vakantie vieren aan zee een goed idee. Heerlijk uitwaaien tijdens een strandwandeling of uitgestrekt op een handdoek van de zon genieten.. aan zee kunt u helemaal ontspannen. Vanuit uw vakantiehuisje op Park Heerehof in Schoorl bent u binnen 15 minuten aan zee en kunt u eindeloos langs de kust wandelen.

Vakantiehuisje bij Schoorl aan Zee

Vanuit uw vakantiehuisje bij Schoorl aan Zee kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken naar de nabij liggende stranden. Bergen aan Zee (linksaf vanaf de strandopgang bij Schoorl aan Zee) biedt meer vertier en heeft gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten. Gaat u bij de strandopgang rechtsaf, dan loopt u richting Hargen aan Zee, Camperduin en de unieke lagune. In de lagune kunt u zelfs in het voor- en najaar heerlijk zwemmen, het water is hier altijd nét iets warmer dan in de zee.

Ontdek de mooiste stranden in Schoorl >

Met de kids naar zee

Als u kiest voor een vakantiehuisje aan zee dan mogen de kinderen niet ontbreken. Eindeloos spelen in de branding, de mooiste zandkastelen bouwen, op zoek naar krabben en kwallen in het ondiepe water .. er is altijd genoeg te doen. Op het strand van Camperduin vindt u bij de lagune een groot houten speelschip waar kinderen heerlijk kunnen spelen.