Park Heerehof Schoorl

Arrangementen

Maak uw verblijf compleet

Bij Park Heerehof maken we uw verblijf in Schoorl graag compleet. Naast een heerlijk luxe Duinlodge en een fantastische natuurbeleving, bieden we u graag nét iets extra’s zodat u helemaal tot rust kunt komen. Word wakker met een uitgebreid biologisch ontbijt, laat u verrassen door een heerlijke borrelbox of kies voor een lazy check-out bij vertrek.

Onderstaand vindt u een overzicht van de diverse arrangementen en mogelijkheden. Wanneer u een arrangement selecteert, dan wordt dit automatisch aan uw reservering toegevoegd. Het is ook mogelijk om de arrangementen op een later moment bij te boeken.

Ontbijtarrangement 4 personen

Begin de dag ontspannen en verwen uzelf met een uitgebreid biologisch ontbijt. Het ontbijtpakket voor 4 personen wordt ’s morgen bij uw Duinlodge bezorgd.

Ontbijtarrangement 6 personen

Samen langzaam wakker worden en genieten van een heerlijk biologisch ontbijt. Het ontbijtpakket voor 6 personen wordt ’s morgen bij uw Duinlodge bezorgd.

Ontbijtmenu bij Joop

Uitgebreid ontbijten bij coffeebar Joop onderaan het Schoorlse Klimduin, op 5 minuten loopafstand van uw Duinlodge.

Late check-out (zondag)

Nog nét even iets langer blijven? Met een late check-out kunt u tot 14:00 in uw Duinlodge blijven. Alleen geldig op zondag, andere dagen op aanvraag.

Lazy check-out

Tot de laatste minuten van uw verblijf genieten? Met een lazy check-out wordt u bij vertrek volledig ontzorgd. Laat de boel de boel, lever uw sleutel in en begin ontspannen aan de terugreis.

Barbecue arrangement

Samen barbecueën maakt het échte buitenleven compleet. Reserveer een Kamado barbecue inclusief uitgebreid biologisch barbecuepakket. Uw avond kan beginnen!

Picknickarrangement

Samen vroeg opstaan om de mooie omgeving te ontdekken. Met onze rijkelijk gevulde picknickmand gaat u goed voorbereid op pad.

Borrelarrangement

Heerlijk bijkletsen in uw Duinlodge onder het genot van een uitgebreid borrelpakket. Voorzien van speciaal bieren, wijn, snacks en hapjes.