Park Heerehof Schoorl

Vakantiepark in de Schoorlse Duinen

Vakantiepark in de Schoorlse Duinen

Een paar dagen naar de Schoorlse Duinen? Verblijf dan op vakantiepark Heerehof, direct aan de rand van de Schoorlse Duinen. Sla de deuren van uw Duinlodge open en geniet op uw terras van de frisse duinlucht en het gezang van de vogels. Vanuit het vakantiepark loopt u binnen een paar minuten de Schoorlse Duinen in en kunt u de schoonheid van de natuur gaan ontdekken.

 
Schoorlse Duinen

Ontdek de Schoorlse Duinen

In de Schoorlse Duinen wisselen open duinen zich af met dichte bossen en natte vlakten. Het duingebied is een uniek, uitgestrekt natuurgebied en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Er leven tientallen vogelsoorten, er groeien de mooiste paddestoelen en het zonlicht heeft vrij spel door de bomen. Ook de heide is er schitterend en kleurt in augustus prachtig paars. Vanuit het vakantiepark ontdekt u elke dag iets nieuws in de Schoorlse Duinen.

Vakantiepark in het duin

De ligging van vakantiepark Heerehof is uniek; het grenst direct aan de Schoorlse Duinen. Achter het vakantiepark loopt een hoog bospad vanuit de duinen naar het Klimduin, midden in het centrum van Schoorl. Naast het vakantiepark begint de Schoorlse Zeeweg, waar u dwars door de Schoorlse Duinen in ongeveer 15 minuten naar het strand van Schoorl aan Zee kunt fietsen. Buitencentrum de Schoorlse Duinen, het startpunt van vele schitterende routes door het duin, bevindt zich op enkele minuten lopen.

Wat is er te doen in de Schoorlse Duinen?

Tijdens uw verblijf op vakantiepark Heerehof hoeft u zich niet te vervelen. Natuurgebied de Schoorlse Duinen kent een uitgebreid netwerk van wandelroutes door het hele gebied. Op veel plekken mag u ook van de paden afwijken en uw eigen dwaalroute starten. Tevens zijn er vele fietspaden en unieke MTB routes uitgezet, waarmee u op eigen wijze de natuur kunt ontdekken.