Park Heerehof Schoorl

Vakantiehuis in Schoorl

Vakantiehuis in Schoorl: ontspan bij strand en duin

Schoorl is een heerlijke bestemming om er even tussenuit te gaan. Reserveer een vakantiehuis en trek er samen op uit voor een paar heerlijke dagen bij strand en duin. Park Heerehof is een kleinschalig vakantiepark in Schoorl met 12 vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 6- tot 8-personen.

 

Uw vakantiehuis direct aan de Schoorlse Duinen

Vanuit uw vakantiehuis in Schoorl gelijk de duinen in? Park Heerehof bevindt zich direct aan de rand van de Schoorlse Duinen. Loop het park uit en kies een mooie route door de ongerepte natuur. Buitencentrum Schoorlse Duinen, op 3 minuten lopen van uw vakantiehuis, is het startpunt van vele fiets- en wandelpaden.

Vanuit uw vakantiehuis naar Schoorl aan Zee

Schoorl staat bekend om haar brede stranden, waar het nog écht rustig is. Uw vakantiehuis op Park Heerehof ligt vlakbij de Schoorlse Zeeweg. Dit is een mooie fietsroute door het duin naar Schoorl aan Zee. In ongeveer 15 tot 20 minuten bereikt het autovrije strand waar u heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard kunt u vanuit uw vakantiehuis in Schoorl ook wandelen naar het strand, dit is ongeveer 50 minuten.

Welk vakantiehuis in Schoorl kiest u?

De vakantiehuizen op Park Heerehof in Schoorl zijn geschikt voor 6- tot 8-personen. De 6-persoons vakantiehuizen beschikken over 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit maakt het vakantiehuis zeer geschikt voor gasten die minder goed te been zijn en toch willen genieten van een heerlijk verblijf in Schoorl.