Park Heerehof Schoorl

Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl

Neem de kids in de meivakantie mee naar Schoorl en beleef een onvergetelijke vakantie! Ga samen op avontuur in de Schoorlse duinen, maak een eerste duik in zee en plan een dagje uit naar een van de vele attracties in de omgeving. We hebben onderaan deze pagina de leukste uitjes voor u uitgezocht. De Duinlodges van Park Heerehof in Schoorl zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over zeer snelle WiFi, ook niet onbelangrijk. Voor jongere kinderen kunt u een kinderstoel, kinderbedje en/ of een traphekje bijboeken. 

 

Op pad in de meivakantie

Meivakantie in Schoorl is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. De prachtige natuur van de Schoorlse duinen is de ideale plek voor kinderen om eindeloos te struinen en avonturen te beleven. De brede stranden, waar het ook in de meivakantie nog écht rustig is, nodigen uit tot zandkastelen bouwen en heerlijk uitwaaien. In het Buitencentrum de Schoorlse Duinen worden voor kinderen tal van educatieve activiteiten georganiseerd en in het centrum van Schoorl is het goed toeven op één van de vele terrasjes. Ook zijn er diverse lokale markten waar u authentieke producten en specialiteiten uit de regio kunt kopen.

 

Top 5 Uitjes in de Meivakantie

We hebben de leukste uitjes uitgezocht voor een heerlijke meivakantie in Schoorl.

1. Bloeiend Zijpe

Maak een ritje langs Bloeiend Zijpe, de mooiste bollenstreek van Nederland. U kunt hier de mooiste selfies maken bij kilometers aan kleurrijke tulpenvelden, hyacinten en narcissen. Er is ook een Tulpen Pluktuin!

2. Buitencentrum De Schoorlse Duinen

Buitencentrum de Schoorlse Duinen is hét startpunt voor speurtochten en wandelingen door de Schoorlse Duinen. U loopt hier vanuit uw Duinlodge binnen 2 minuten naar toe.

3. Kaasmarkt in Alkmaar

Elke vrijdag is er Kaasmarkt op het Waagplein in Alkmaar. Het plein is die dag gevuld met kazen en kaasdragers, een bijzonder schouwspel! Uiteraard kunt u zelf ook de lekkerste kazen proeven en kopen.

4. Lagune van Camperduin

Stap op de fiets naar de lagune van Camperduin voor een heerlijke dag aan zee. De Jongens uit Schoorl organiseren allerlei leuke activeiten zoals surfen en suppen en er staat een groot, houten speelschip waar kids uitgebreid kunnen klauteren.

5. Museum Broekerveiling

Bij Museum Broekerveiling, de oudste groenteveiling ter wereld, is er van alles te doen en beleven. Veil zelf uw eigen groente, volg de rondleiding door het museum, maak een rondvaart of huur een fluisterboot. U kunt er ook suppen!

>> Meer uitjes bekijken voor een vakantie met kinderen in Schoorl? Hier vind je onze tips >