Park Heerehof Schoorl

Fietsverhuur

  • Fietsen bij uw verblijf
  • E-bikes, mountainbikes, kinderfietsen & meer
  • Breng- en haalservice

Fietsen huren in Schoorl

Een fiets huren voor één of meerdere dagen tijdens uw verblijf op Park Heerehof in Schoorl? Dit doet u eenvoudig online!

We zorgen er graag voor dat de fietsen op de gewenste dag bij uw Duinlodge klaarstaan. Na afloop worden de fietsen ook weer voor u opgehaald. U kunt kiezen uit E-bikes, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen en reguliere fietsen met versnellingen. Ook zijn er veel extra’s bij te boeken zoals een kinderzitje of een hondenmand.

Via onderstaande button kunt u het aanbod bekijken op de website van onze partner ‘Pesie Rent a Bike’ en de gewenste fietsen reserveren voor uw verblijf op Park Heerehof.

 
 

Fietsroutes Schoorl

Vanaf uw Duinlodge op Park Heerehof stapt u gemakkelijk op de fiets om de prachtige fietsroutes rondom Schoorl te verkennen. Ontdek de betoverende Schoorlse Duinen, verken de idyllische stranden en kustplaatsen, en breng een bezoek aan charmante dorpen zoals het kunstenaarsdorp Bergen en het levendige Alkmaar. De mountainbikeroute van Schoorl staat bekend als een van de meest uitdagende en spectaculaire fietsroutes van Nederland, dus avonturiers kunnen hier hun hart ophalen.

Meer
 

Schoorlse Duinen

Park Heerehof bevindt zich direct aan de Schoorlse Duinen, Nederlands hoogste duingebied in de kop van Noord-Holland. Met meer dan 60 kilometer aan wandelpaden kunt u volop genieten van duin, bos, heide, bijzondere planten, tientallen vogelsoorten en de mooiste paddestoelen. Laat u verrassen door de natuur! Bij Buitencentrum Schoorlse Duinen (op 3 minuten lopen van het park) starten diverse fietsroutes en wandelroutes en kunt u terecht voor meer informatie over het natuurgebied. Kids kunnen hier naar hartenlust spelen of een leuke speurtocht doen.

Meer